Mocht je niet fysiek niet willen/kunnen afspreken: geen probleem! dan hebben we een online afspraak via een beveiligde verbinding.

Deelneemster, 52 jaar

Na 32 jaar huwelijk werd ik door mijn man aan de kant gezet: een totale schok. Ik was ten einde raad, wilde koste wat het kost mijn ex-man weer terug. Ik werd door een vriendin geattendeerd op Hester (zij had haar zien spreken bij een lezing over liefdesverdriet). Mijn verdriet en gemis waren zo groot dat ik niet zo veel vertrouwen had in een zonnige toekomst (ik zag mezelf een beetje wegkwijnen). Hester heeft me veel inzichten gegeven in onze gesprekken, zo fijn! Nu snap ik hoe mijn oude patronen van niet durven loslaten moesten worden doorbroken en dan hebben we samen stap voor stap gedaan. Ik vond de online modules tussen de sessies heel fijn en had steeds het gevoel dat Hester steeds een beetje naast me stond, als steun. Ik ben heel blij dat ik dit traject heb gedaan en kan met trots nu naar mezelf zeggen dat ik weer super happy ben! Met mezelf, met mijn verleden en met mijn toekomst.

Deelnemer 48 jaar

Mijn gezin werd uit elkaar geknald, nadat mijn vrouw mij verliet. Ze was verliefd geworden op een ander, vond dat de ""prik"" uit onze relatie was en wilde scheiden. Ik stortte me na de scheiding op mijn werk met als gevolg een flinke oververmoeidheid. Mijn huisarts vond dat ik ""aan mezelf moest gaan werken"" , hij vermoedde dat ik de scheiding niet had verwerkt. Ik zat thuis en ben gaan struinen op internet en vond de informatie van dit Krachtig Verder Plan. De opbouw van alle modules zit goed en logisch in elkaar en ik was heel blij dat ik Hester geregeld sprak. Ze gaf me heldere tools om mij weer goed te voelen en het verdriet te verwerken (Ik had nl geen idee hoe ik dat moest doen). Ik heb enorm veel van haar geleerd en kan nu eindelijk weer genieten, ook als ik alleen ben. Ik snap mijn emoties, ik heb er weer grip op en weet nu precies wat ik moet doen als ik me weer even somber voel.